Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug Trans IP

Eettafel

 

eettafel

De eettafel van Sint Jansbrug vormt al sinds haar oprichting in 1955 een onmisbaar onderdeel van de vereniging. Oorspronkelijk was de eettafel enkel voor leden. Na de maaltijd volgde het traditionele tafeldebat, dat in die tijd een belangrijke spil was in het verenigingsleven. Sinds 1972 zijn ook niet-Jansbruggers welkom en hier maken zij dan ook graag gebruik van. Ook veel Sint Jansbruggers komen regelmatig een hapje eten met hun jaarclub, gilde en/of andere vrienden of gewoon als ze geen zin hebben om te koken of om af te wassen. Er zijn altijd wel mensen die je kent bij wie je aan tafel kan aanschuiven. De eettafel is snel, lekker en goedkoop!

 

Openingstijden

De mensa van Sint Jansbrug is 5 dagen per week geopend (maandag t/m vrijdag). Tijdens als deze dagen kunt u tussen 17:30 uur en 19:30 uur een vleesmaaltijd en een vegetarisch variant halen. Dit is inclusief salade en u kunt kosteloos nog eens op laten scheppen.

Op maandagen, woensdagen en vrijdagen wzit er ook soep bij de maaltijd inbegrepen. De maaltijdprijs op deze dagen is €4,- (voor leden €3,75). Op dinsdagen en donderdagen kunt u voor €3,75 (€3,50 voor leden) een maaltijd halen.

 

De eettafel is gesloten tijdens feestdagen, de zomer-, voorjaars- en kerstvakantie.

De zomervakantie in 2015 loopt van 6 juli t/m 31 augustus. Tussendoor zal de eettafel wel open zijn tussen 13 en 20 augustus.