Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug Trans IP

Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug


vereniging

Welkom op de site van de Delftse Studenten Vereniging Sint Jansbrug. De vereniging is opgericht in 1947, los van een maatschappelijke of religieuze positie. Sint Jansbrug kenmerkt zich in haar frisse kijk op de wereld. Zo was de vereniging de eerste Delftse vereniging die vrouwen en HBO studenten toeliet.

Ondertussen heeft de vereniging ruim 700 leden en behoort daarmee tot de top drie van grootste verenigingen in Delft. De vereniging staat bekend om zijn gelijkwaardigheid en de diversiteit. Het individu is wat telt. Op deze site kunt u alle informatie over de vereniging, de societeit en zijn verbanden vinden.

De vereniging heeft een open eettafel. Dit betekent dat iedereen mag komen eten. Voor meer informatie kunt u kijken bij eettafel.

De agenda geeft een overzicht van de activiteiten voor de komende weken.

Bent u lid of oud lid en nog niet in het bezit van een login? Neem dan contact op met het bestuur door een mail te sturen naar . Zij maken een login voor je aan.

 

Nieuws

Nieuw op tap: Strongbow Cider


Nieuw op tap: Strongbow Cider

Om te vieren dat het lente wordt heeft de Verti iets nieuws op tap gezet. Omdat er elk jaar, jaar in jaar uit, wit- of weizenerbier op tap gezet wordt zodra het buiten warmere temperaturen aanneemt wilde hij dit jaar iets anders. Na lang gezocht te hebben naar een goed alternatief kwam hij uit op de heerlijk frisse smaak van Strongbow cider. Deze cider met een lichtzure appelsmaak heeft al vele harten veroverd en de Verti is er dan ook van overtuigd dat het er nog velen zal veroveren. 

Komt dus allen naar de Sociëteit om deze nieuwe sensatie te proeven en kijk of jouw hart veroverd wordt.

1-04-2013 - algemeen / intern - Mathieu

Theatersportwedstrijd Abra tegen Doppio


Theatersportwedstrijd Abra tegen Doppio

Volgende week donderdag speelt Abracadabaret een theatersportwedstrijd tegen de studententoneelvereniging Doppio uit Eindhoven. Iedereen weet dat Brabanders altijd grappig zijn, maar wij Delftenaren zullen ze een poepie laten ruiken!

Wil je ook genieten van deze gratis voorstelling, waar jij mag bepalen waar de scenes over gaan? Kom dat donderdag 14 maart om 20.30 naar het Cultuurcentrum.

 

4-03-2013 - algemeen / intern - Mathieu

CV-training 6 maart


CV-training 6 maart

Op woensdag 6 maart 12:45 tot 13:30 uur (in de lunchpauze van de TU!) geeft YER een CV training. Deze zal plaatsvinden in de eetzaal van Sint Jansbrug. De training zal je leren waar bedrijven op letten bij het beoordelen van sollicitanten en hoe jij er voor kan zorgen dat je daarbij als beste uit de bus komt.

De training is gratis voor iedereen, wel vragen we je een bijdrage van 2 euro als je mee wil lunchen.

YER zal de training toespitsen op de deelnemers en iedereen specifieke tips geven. Daarom vragen we je om van tevoren je CV in te sturen als je mee wil doen aan deze training, dit kan nog tot en met vrijdag 1 maart naar .

Er is een maximum aantal van 30 deelnemers, dus wees er snel bij!

 

28-02-2013 - algemeen / vacatures - Jan

Meet & Greet Energie


Meet & Greet Energie

 

De Carrièrecommissie organiseert op donderdag 28 februari weer een Meet&Greet-borrel in de achterzaal! 

Ditmaal komen drie oud-Sint Jansbruggers spreken die werkzaam zijn in de energiesector:

Ludo Kroon (Essent)
Sander Balkenende (Fluor)
Joost Kaptein (Nuon/Vattenfall)

Vanaf 19.00 geven zij elk een korte presentatie. Daarna is er ruimte voor discussie en vragen. Een ideale gelegenheid om bekend te raken met deze bedrijven en jouw mogelijkheden voor na je studie!

 

25-02-2013 - algemeen / vacatures - Jan

Kaartverkoop Aangeschoten Wild 2013 gelanceerd!


Kaartverkoop Aangeschoten Wild 2013 gelanceerd!

Vanaf vandaag is het mogelijk om via de website kaartjes en consumptiemunten voor Festival Aangeschoten Wild te bestellen. Voor slechts €12,- ben je verzekerd van een geweldige 28 maart! Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want de kaartverkoop ging de afgelopen jaren erg hard.

Mocht je een kaartje hebben gekocht in de vroege vogel voorverkoop kun je deze binnenkort in je mailbox verwachten. De afschrijving komt er ook aan.

Op dit moment zijn er al zes acts bekend. Houd de site en Facebook-pagina scherp in de gaten voor meer updates!

20-02-2013 - algemeen / intern - Bram