Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug Trans IP

Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug


vereniging

Welkom op de site van de Delftse Studenten Vereniging Sint Jansbrug. De vereniging is opgericht in 1947, los van een maatschappelijke of religieuze positie. Sint Jansbrug kenmerkt zich in haar frisse kijk op de wereld. Zo was de vereniging de eerste Delftse vereniging die vrouwen en HBO studenten toeliet.

Ondertussen heeft de vereniging ruim 700 leden en behoort daarmee tot de top drie van grootste verenigingen in Delft. De vereniging staat bekend om zijn gelijkwaardigheid en de diversiteit. Het individu is wat telt. Op deze site kunt u alle informatie over de vereniging, de societeit en zijn verbanden vinden.

De vereniging heeft een open eettafel. Dit betekent dat iedereen mag komen eten. Voor meer informatie kunt u kijken bij eettafel.

De agenda geeft een overzicht van de activiteiten voor de komende weken.

Bent u lid of oud lid en nog niet in het bezit van een login? Neem dan contact op met het bestuur door een mail te sturen naar . Zij maken een login voor je aan.

 

Nieuws

CV-training 6 maart


CV-training 6 maart

Op woensdag 6 maart 12:45 tot 13:30 uur (in de lunchpauze van de TU!) geeft YER een CV training. Deze zal plaatsvinden in de eetzaal van Sint Jansbrug. De training zal je leren waar bedrijven op letten bij het beoordelen van sollicitanten en hoe jij er voor kan zorgen dat je daarbij als beste uit de bus komt.

De training is gratis voor iedereen, wel vragen we je een bijdrage van 2 euro als je mee wil lunchen.

YER zal de training toespitsen op de deelnemers en iedereen specifieke tips geven. Daarom vragen we je om van tevoren je CV in te sturen als je mee wil doen aan deze training, dit kan nog tot en met vrijdag 1 maart naar .

Er is een maximum aantal van 30 deelnemers, dus wees er snel bij!

 

28-02-2013 - algemeen / vacatures - Jan

Meet & Greet Energie


Meet & Greet Energie

 

De Carrièrecommissie organiseert op donderdag 28 februari weer een Meet&Greet-borrel in de achterzaal! 

Ditmaal komen drie oud-Sint Jansbruggers spreken die werkzaam zijn in de energiesector:

Ludo Kroon (Essent)
Sander Balkenende (Fluor)
Joost Kaptein (Nuon/Vattenfall)

Vanaf 19.00 geven zij elk een korte presentatie. Daarna is er ruimte voor discussie en vragen. Een ideale gelegenheid om bekend te raken met deze bedrijven en jouw mogelijkheden voor na je studie!

 

25-02-2013 - algemeen / vacatures - Jan

Kaartverkoop Aangeschoten Wild 2013 gelanceerd!


Kaartverkoop Aangeschoten Wild 2013 gelanceerd!

Vanaf vandaag is het mogelijk om via de website kaartjes en consumptiemunten voor Festival Aangeschoten Wild te bestellen. Voor slechts €12,- ben je verzekerd van een geweldige 28 maart! Zorg ervoor dat je er snel bij bent, want de kaartverkoop ging de afgelopen jaren erg hard.

Mocht je een kaartje hebben gekocht in de vroege vogel voorverkoop kun je deze binnenkort in je mailbox verwachten. De afschrijving komt er ook aan.

Op dit moment zijn er al zes acts bekend. Houd de site en Facebook-pagina scherp in de gaten voor meer updates!

20-02-2013 - algemeen / intern - Bram

Valerius Bandcontest op 16 februari


Valerius Bandcontest op 16 februari

Na het succes van voorgaande jaren wordt er dit jaar weer een Valerius Bandcontest gehouden. Deze vindt plaats op zaterdag 16 februari van 20uur in de eetzaal, die dan omgetoverd zal zijn tot een waar poppodium.

Zes bandjes zullen strijden om een plek op Festival Aangeschoten Wild. Kom gezellig langs om te luisteren en om jouw favorieten aan te moedigen. Het is een open evenement, dus neem ook vooral al je vrienden en huisgenoten mee!

 

Aansluitend zal het Weekend-Weekendbar-Feest plaatsvinden.

16-02-2013 - algemeen / intern - Kirsten

Huizenborrel op 9 januari


Huizenborrel op 9 januari

Op 9 januari zal de jaarlijkse "Huizenborrel" plaatsvinden. Elk Sint Jansbrug huis dat bij ons bekend is heeft een uitnodiging per post ontvangen. 

Officieel is een huis een ‘Sint Jansbrug huis’ als er een meerderheid of precies de helft van de bewoners lid is van onze vereniging. Daarnaast moet het huis minstens twee bewoners hebben.

Voldoe je als huis wel aan deze eisen maar heb je geen uitnodiging ontvangen? Neem dan contact op via .

9-01-2013 - algemeen / intern - Mathieu