Verkiezingen StudentenRaad: ORAS en Lijst Beta

Vandaag en morgen kun je stemmen. Ga naar stem.tudelft.nl en breng je stem uit.

Lijst Beta

Lijst Bèta zit pas een jaar in de Studentenraad met 3 zetels, maar heeft nu al veel bereikt. Wij staan voor inspirerend en motiverend onderwijs, dat studeerbaar kan zijn in vijf jaar. Voor ons ligt de focus op onderwijs, omdat we daar vanuit de Studentenraad het meeste kunnen bereiken voor alle studenten. Daarbij is het belangrijk dat studenten gemotiveerd raken door hun studie, geen onnodige barrières tegenkomen (zoals onvoldoende studieplek) en de vrijheid hebben om een eigen draai aan hun studietijd te geven. Zo kunnen studenten zich verdiepen of verbreden waar zij willen. Wij gaan voor betere informatievoorziening (o.a. door een digitale studieplanner), meer keuzevrijheid in je studie (door bijv. de verbredingsportfolio) en willen ook internationale studenten een stem geven door ons Lijst Bèta Ambassador Programme. Help jezelf, door ons te helpen de TU te verbeteren. Stem net als Sjoerd Bastiaansen (nr. 6) Steven Puylaert (nr. 13) en Just Ruitenberg (nr. 19) voor Lijst Bèta op 23 of 24 mei. Zie www.lijstbeta.nl voor meer informatie.

 

ORAS

De Studentenraadsverkiezingen komen er weer aan! Op 23 en 24 mei kun jij stemmen op de studenten die jou volgend jaar gaan vertegenwoordigen. Ook dit jaar staat ORAS weer klaar met een enthousiaste lijst, waaronder Sint Jansbrugger Casper Hügel op plek 5! Komend jaar wil hij, samen met 6 anderen, de actieve en gemotiveerde student vertegenwoordigen tegenover het College van Bestuur. Naast Casper staan ook Kees Arets (nr. 20) en Eleonoor Verlinden (nr. 23) op de lijst.
ORAS is van mening dat je de beste ingenieur wordt door goed onderwijs, ondersteund door goede faciliteiten en uitgebreide mogelijkheden tot ontplooiing, bijvoorbeeld actief zijn op Sint Jansbrug. ORAS vindt het belangrijk dat een student zich naast zijn studie kan verbreden en dat de universiteit voldoende ondersteunende faciliteiten biedt, een dichte UB mag geen belemmering zijn om te studeren!
In de afgelopen jaren heeft ORAS veel bereikt, zoals de invoering van Collegerama, de langere openingstijden van de UB en de openbaarheid van vakevaluaties. Ook landelijk is ORAS erg actief, zo is er bij politici veel gelobbyd voor de ontplooiende techniekstudent. Mocht de studiefinanciering in de Master toch nog afgeschaft worden, heeft ORAS bereikt dat de RAS-maanden behouden blijven voor vierde- en vijfdejaars studenten.
Wil jij dat studenten meer invloed hebben op het beleid van de universiteit en ben je het eens met onze visie? Stem dan op 23 en 24 mei ORAS!

FSR

Ook voor de facultaire studentenraad zijn er Sint Jansbruggers die zich verkiesbaar gesteld hebben. 

Civiele Techniek

Odilia Schölvink
Simone Dijkhuis

Electro Techniek

Sander Flipse

Technische Aardwetenschappen

Melvin Koote

Technische Natuurkunde

Just Ruitenberg

 

Reacties

Er zijn 0 reacties. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee