Cultuur aspect KMT

Liieve website bezoeker,

Zoals menig lid al weet is de Kennismakingstijd (KMT) begonnen met vele leuke activiteiten! Waaronder een nieuwe activiteit dit jaar: De Historiedag, tijdens deze dag is er aandacht besteed aan de geschiedenis en de cultuur van Delft. Hierbij is er in samenwerking met filmhuis Lumen, expositieruimte 38CC, koffiehuis Uit de Kunst en ’t Prinsenhof een dag neergezet waarin de KMT-lopers veel hebben geleerd over Delft maar ook bijgedragen hebben aan deze mooie stad. Zo hebben zij een werk gemaakt die antwoordt op de vraag waar ze vandaan komen, en deze zijn neergezet in de telefooncelexpositie van koffiehuis Uit de Kunst, te zien op de Oude Delft 140.

[In de foto is de telefooncelexpositie van Uit De Kunst te zien]

Deze werken staan hier tot donderdag, en daarna gaat een deel ervan door naar de aankomende expositie van 38CC: “Beyond Memories”, op de Papenstraat 6 (2611JB, te Delft).

Graag willen wij 38CC, Uit de Kunst, ’t Prinsenhof en Lumen bedanken voor deze mooie samenwerking, waarbij zij bijdragen aan de aansluiting van de nieuwe Delftenaren tot de stad en de nieuwe Delftenaren bijdragen aan de cultuur van de stad.

Met vriendelijke groet,

B’stormd
Bestuur der D.S.V. Sint Jansbrug

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee