Delftse Studentenvereniging Sint Jansbrug

Bedrijven

Wat is Sint Jansbrug?

Sint Jansbrug is met ruim 700 leden een van de grootste studentenverenigingen van Delft. Al sinds 1947 staan we voor ambitie, een open karakter, zelfontplooiing, ongedwongenheid en vernieuwing. Zo was Sint Jansbrug de eerste studentenvereniging in Delft waar vrouwen (1969) en HBO-studenten (1976) lid konden worden. Die veelzijdigheid koesteren we nog steeds en klinkt door in de alles wat we doen.

 

Wat betekent Sint Jansbrug?

Sint Jansbrug is bovenal een plaats van samenkomst voor studenten maar ook niet-studenten. Jong en oud kan terecht bij onze open eettafel en koffiebar, verzorgd door onze leden. Hiernaast organiseren onze leden vanaf hun eerste jaar een verscheidenheid aan activiteiten: van bijlescursussen tot feesten en van sportwedstrijden tot culturele optredens. Daardoor ontwikkelen zij organisatorische vaardigheden, ondernemerschap en een kritische houding. Bovendien ervaren ze hoe het is om in een team te werken.

 

Sint Jansbrug als doelgroep voor uw bedrijf

Deze vaardigheden, aangevuld met een analytische achtergrond vanuit een technische studie (ruim 80% TU Delft en ongeveer 10% een technische HBO opleiding), maken leden van Sint Jansbrug interessant als potentiële werknemers. Daarnaast bieden onze vereniging en haar bezoekers een goede mogelijkheid om uw producten onder de aandacht te brengen. Dit kan op vele manieren zodat er altijd wel iets is wat bij uw wensen zal aansluiten.

 

Samenwerken met Sint Jansbrug

Ieder jaar organiseert Sint Jansbrug carrière-evenementen. Naast dat dit de leden helpt zich voor te bereiden op de arbeidsmarkt, geeft dit u een mogelijkheid om direct het gesprek aan te gaan. Ook is het mogelijk om snel een grote doelgroep te bereiken door te adverteren op verenigingsdrukwerk, de website, de carrièremailing of bij een open evenement; zoals de jaarlijkse introductieweek. Zo kan u een nog bredere doelgroep bereiken dan de leden van Sint Jansbrug. Samenwerken met ons is voor iedereen mogelijk: van lokale ondernemers tot grote multinationals en van beperkt tot uitgebreid budget. Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben hiermee activiteiten ondersteund en bijgedragen aan een bloeiende vereniging. Enkele van onze eerdere samenwerkingen waren met: Shell, OGD, Femto Engineering, TOPdesk, Specsavers en Rondvaart Delft.

 

Contact

Nu u weet wie wij zijn en wat we voor elkaar kunnen betekenen, leren we u en uw bedrijf graag beter kennen. Onze enthousiaste acquisitiecommissie staat voor uw klaar. Graag verkennen we met u de mogelijkheden om elkaar te kunnen helpen. Heeft u interesse of vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

D.S.V. Sint Jansbrug
Oude Delft 50-52
2611 CD Delft
015-2120619

 

Sint Jansbrug
Studiebegeleiding
Inhousedag bij Accenture