Q.week 24 – 28 november

Langzaam wordt het kouder, de dikke truien worden weer uit de kast getrokken, de potten instant chocolademelk zijn niet aan te slepen, reden om de deur uit te gaan? Zeker wel!

In de week van maandag 24 tot en met vrijdag 28 november organiseert de Q.co weer de Q.week! Dit maal met het thema Qultuurbarbaren. Een week vol Qulturele activiteiten: onder andere karaoke, jazz/cocktail night, salsa workshop, ska live band, een feest en ter afsluiting een qulturele weekendbar. Een week die je niet wilt missen!

Maandag 24 november
Het bestuur organiseert deze avond een huizenborrel in de voorzaal. Tegelijkertijd starten wij de Q.week met een feestelijke karaoke in de achterzaal. Kom dus vanaf 21.00 gezellig met (of zonder) je huis een lied met ons meezingen en ons van je talenten doen verbazen!

Dinsdag 25 november
Deze avond organiseren we een Smokey Jazz Night met Cocktailbar in de achterzaal. Kom vanaf 21.00 genieten van de heerlijke jazzklanken van Groover of zelf een nummer meespelen onder het genot van een heerlijke cocktail!

Woensdag 26 november
Hou je van dansen of wil je het leren? Doe dan op woensdag mee aan onze Salsa Workshop. We beginnen om 20.30 in de eetzaal. Inschrijving niet verplicht. We sluiten de workshop af met een bescheiden salsa/reggaeton feestje, leuk voor salsa-dansers van elk niveau maar ook leuk voor de mensen die niet kunnen salsa dansen!

Donderdag 17 november
Er is geen Q.week zonder bandjes, en zeker niet zonder feest. Daarom kun je deze donderdag vanaf 22.00 lekker los op de ska van The Beertasters! Na dit optreden zal er een feest losbarsten georganiseerd door jaarclub Dons en Staal met het thema Q.koorts: Quarantaine! Dresscode: wit.

Vrijdag 28 november
We zullen de Q.week uiteraard afsluiten met een Weekendbar. Thema: Qulturele Pyjamaparty.
Kom vanaf 21.00 in je pyjama of relaxte kleding genieten van Qulturele films onder het genot van overheerlijke Woeste Wafels van jaarclub Woest.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee