Partners

Sint Jansbrug is met ruim 700 leden een van de grootste studentenverenigingen van Delft. Al sinds 1947 staan we voor ambitie, een open karakter, zelfontplooiing, ongedwongenheid en vernieuwing. Zo was de vereniging de eerste in Delft waar vrouwen (1969) en HBO-studenten (1976) lid konden worden. Die veelzijdigheid koesteren we nog steeds en klinkt door in de alles wat we doen.

Tal van activiteiten

Bovenal is Sint Jansbrug een plaats van samenkomst voor studenten en niet-studenten. Jong en oud kan terecht bij onze open eettafel en koffiebar, verzorgd door onze leden. Die organiseren vanaf hun eerste jaar een breed scala aan activiteiten: van bijlescursussen tot feesten en van sportwedstrijden tot culturele optredens. Daardoor ontwikkelen onze leden organisatorische vaardigheden, ondernemerschap en een kritische houding. Bovendien ervaren ze hoe het is om in een team te werken.

Een interessante vijver

Deze vaardigheden, aangevuld met een analytische achtergrond vanuit een technische studie, maken leden van Sint Jansbrug interessante potentiële werknemers. Daarnaast biedt onze vereniging en haar bezoekers een goede mogelijkheid om uw producten onder de aandacht te brengen. In contact komen met de leden is simpel: ieder jaar zijn er carrièreactiviteiten en diners waarbij u direct het gesprek aan kunt gaan. Om sneller een grotere groep te bereiken is het bovendien mogelijk te adverteren op verenigingsdrukwerk, de website, social media, de carrièremailing of bij een open evenement zoals de jaarlijkse introductieweek. Zo bereikt u nog een bredere doelgroep dan de leden van Sint Jansbrug.

Samenwerken doen we graag

Samenwerken met Sint Jansbrug is voor iedereen mogelijk: van lokale ondernemers tot grote multinationals en van beperkt tot uitgebreid budget. Veel bedrijven zijn u al voorgegaan en hebben op die manier activiteiten ondersteund en bijgedragen aan een bloeiende vereniging.

Eens praten?

Nu u weet wie wij zijn en wat Sint Jansbrug voor u kan betekenen, leren we u en uw bedrijf graag beter kennen. Onze enthousiaste acquisitiecommissie staat voor u klaar. We kijken ernaar uit te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!

D.S.V. Sint Jansbrug
Oude Delft 50-52
acquisitie@sintjansbrug.nl
015 212 06 19