Oud-leden

Na je afstuderen kun je je uitschrijven bij de vereniging, maar daarmee hoef je niet de vereniging achter te laten. Sintjansbrug heeft een oud-leden vereniging die activiteiten voor oud-leden organiseert. Meer informatie over de vereniging en hoe je je kan inschrijven kun je hier vinden.

Het is enerzijds heerlijk om oude koeien uit de sloot te halen met je jaargenoten van toen, en anderzijds verrassend leuk om te constateren hoeveel je gemeen blijkt te hebben met Jansbruggers die bijvoorbeeld tien jaar eerder lid waren!

We dragen de vereniging allemaal een warm hart toe, omdat we er mooie herinneringen hebben opgedaan, de beste vriendschappen zijn gestart en veel hebben geleerd. Vanuit de Oud Leden Vereniging hebben we de kans om ons steentje bij te dragen om de vereniging te helpen of de huidige leden net zo’n leuke tijd te laten beleven als wij zelf hebben gehad.

Stichting Continuïteit Sint Jansbrug

In de zomer van 2019 is Stichting Continuïteit Sint Jansbrug opgericht. Het Bestuur van deze stichting beheert een fonds ten behoeve van de continuïteit van de vereniging. Dit fonds wordt de komende jaren verder gezamenlijk opgebouwd door de OLV, de vereniging en donaties van oud-leden. Het doel van het fonds is het ondersteunen van het bestuursorgaan en het bieden van meer financiële zekerheid voor studenten die zich een jaar inzetten als verenigingsbestuurder. De stichtingsbestuurders zijn te bereiken via stichtingcontinuiteit@sintjansbrug.nl voor meer informatie en vragen.

 

Borrelende oudleden