Oudledenvereniging

De Oudledenvereniging der D.S.V. Sint Jansbrug, afgekort tot OLV, heeft tot doel om de band tussen de oud-leden onderling en met het huidige Sint Jansbrug te bevorderen. Dit doet men door middel van financiële steun en advies en het organiseren van activiteiten.

Activiteiten

Het Bestuur van de oudledenvereniging organiseert ieder jaar een heleboel leuke activiteiten voor oud-leden. Zo is er ieder jaar de Reünie, met de jaarlijkse ALV, een middagactiviteit, een diner en natuurlijk een borrel. Verspreid over het jaar worden er door het hele land verschillende regio-borrels georganiseerd. Dit is een mooie laagdrempelige manier om met mede-oud Sint Jansbruggers in contact te komen die in dezelfde regio zijn gaan wonen na hun studententijd.

Voor de jongere oud-leden is er het jaarlijkse Jong-Oud Leden (JOL) feest in mei en is er sinds kort ook de masterstudenten & Jong-Oud Leden borrel waar masterstudenten alvast kennis kunnen maken met de OLV. Naast deze jaarlijkse activiteiten organiseert het OLV Bestuur nog veel meer door het jaar heen.

Naast activiteiten organiseren staat het OLV-bestuur de verenigingen ook bij met advies en financiële steun. Zo is er de jaarlijkse Dragon’s Den waar leden hun ideeën voor de vereniging kunnen pitchen om een bijdrage vanuit de OLV te kunnen winnen.

Vanuit het OLV-bestuur en het verenigingsbestuur wordt ook de periodieke Sint Jansbrug nieuwsbrief verstuurd met nieuwsartikelen over wat er speelt binnen de OLV en binnen de vereniging.

2016_11_12_Oudledenreünie_dag-2
dragonsden
IMG_3862
regioborrel
reunie

Hoe word je lid van de OLV?

Wanneer je als lid van Sint Jansbrug afstudeert, kom je automatisch op de adreslijst van de OLV te staan zodra je je oud-lidmaatschap hebt aangevraagd. Dit kan door een mailtje te sturen naar secretaris@sintjansbrug.nl. Tevens ontvangen alle oud-leden de nieuwsbrief.

Daarnaast kun je ook lid worden van de oudledenvereniging met een bijdrage van minimaal €25 per jaar. Bij het aanvragen van je oud-lidmaatschap ontvang je een mail van het bestuur van Sint Jansbrug. In deze brief staat meer informatie over het oud-lidmaatschap. Lid worden kan ook via deze Machtiging.

Gegevens van andere oud-leden?

De laatste jaren heeft de Sint Jansbrug veel moeite gestoken in het contact leggen met zo veel mogelijk van haar oud-leden. Dit heeft geleid tot hernieuwd contact met veel oud-leden, maar we blijven nog hard op zoek. Lijkt het je plezierig om op de hoogte te blijven van wat er op de vereniging gebeurt, hierbij een vriendelijk verzoek om contact met ons te zoeken middels het aanmeldformulier of olv@sintjansbrug.nl.

De vereniging laat haar oud-leden regelmatig weten wat er speelt, zowel via nieuwsbrieven, sociale media en een blad. De Oudledenvereniging van Sint Jansbrug organiseert verder regelmatig activiteiten van verschillend pluimage voor allerlei groepen oud-leden. Er vindt geregeld een regionale reünistenborrel plaats om verhalen te kunnen delen over het lidmaatschap.