B’toverd – doorlopende commissie interesseformulier

2. Doorlopend - Doorlopende commissie interesseformulier

Dit formulier wordt gebruikt om interesse te tonen in doorlopende commissies
Aangenaam(Vereist)
Aangenaam Sint Jansbrug is de vrijwilligerswerkcommissie van D.S.V. Sint Jansbrug. Aangenaam organiseert allerlei soorten activiteiten die het goede doel ondersteunen, waarbij ze ook wel eens samenwerken met soortgelijke commissies van DSC en Virgiel. Ook maken zij vrijwilligerswerk toegankelijk voor leden door groepen leden mee te nemen naar verschillende soorten vrijwilligerswerkacties.
Acquisitiecommissie(Vereist)
De acquisitiecommissie is verantwoordelijk voor de algemene sponsorwerving en de begeleiding van de gehele sponsorwerving van de vereniging. Dankzij deze commissie ontvangt de vereniging jaarlijks duizenden euro’s uit samenwerkingen met bedrijven en advertenties, die zij goed kan besteden.
Bestuurs Adviescommissie - BACo(Vereist)
De Bestuur Adviescommissie adviseert het Bestuur op het gebied van beleid en de koers van de Vereniging op de lange termijn. De BACo helpt het Bestuur vaak met eerste input leveren bij nieuwe beleidsmatige punten en projecten en draagt zelf ook punten aan bij het Bestuur die interessant zijn om naar te kijken. Bij iedere vergadering kan natuurlijk de pitcher baco nooit missen.
Bibliotheek en Archiefcommissie - BACie(Vereist)
De BACie is de Bibliotheek & Archiefcommisse van D.S.V. Sint Jansbrug. De BACie draagt zorg voor de bibliotheek en de archieven van de Vereniging. Bij de BACie leer je iedere keer weer iets over het Sint Jansbrug van vroeger.
Bus Onderhoud en Vehiculaire Advies Groep - BOVAG(Vereist)
De BOVAG onderhoud het SJBusje en geeft het Bestuur advies hierover.
IT-beheer - ITB(Vereist)
Het ITB regelt alles omtrent computers en servers voor de Vereniging.
Oud-Ledencommissie - OLC(Vereist)
De Oud Leden Commissie (OLC) houdt het contact bij met de Oud Leden vereniging en organiseert activiteiten in samenwerking.
Oud-Ledennieuwsbrief - OLN(Vereist)
De Oud-leden Nieuwsbrief Commissie maakt een nieuwsbrief voor de oudleden om op de hoogte te blijven van de activiteiten met betrekking tot Sint Jansbrug.
PA(Vereist)
De PA commissie regelt alles wat je nodig hebt voor een geslaagd feestje. Ze hebben alle apparatuur en de kennis die je nodig hebt.
Paco(Vereist)
De Pand Commissie ondersteunt de PacoB met het klussen aan het pand.
PhiCo(Vereist)
De Phinanciele advies commissie (Phico) bestaat uit alle thesauriers van het bestuur, een heleboel oud-thesauriers en leden die financiën ook heel gaaf vinden. De Phico heeft als doel het bestuur te adviseren betreffende alles wat met geld te maken heeft. Waar de Kasco (Kascontrolecommissie) kijkt of dingen op de juiste post in de boekhouding zijn geboekt en of de BTW juist is afgehandeld, etc., kijkt de Phico of de gemaakte kosten ook te verantwoorden zijn, of een begroting haalbaar is, of een prijsverhoging nodig is, wat we met meer of minder geld willen doen, hoeveel budget naar een commissie gaat en meer.
Taste(Vereist)
Taste heeft als doel het bestuur te adviseren betreffende alles wat met de Eettafel te maken heeft. Zo spreken ze samen met het bestuur het Eettafelbeleid en voeren ze gezamenlijk veranderingen door. Daarnaast organiseert Taste leuke Eettafel activiteiten (zoals een Luxe Toe wedstrijd), pakken ze projecten rond de Eettafel op en verwerken ze feedback over de maaltijden.
Xpocie(Vereist)
De Xpocie draagt zorg voor de fotografie, film en sociale media. Je kan helpen door het maken van foto's op activiteiten of het maken van posts voor de sociale media.