Gift Oud-Leden

Liief oud-lid, Wat fantastisch dat jij de Vereniging wilt supporteren! Via dit formulier kun je alle gegevens invullen zodat je ofwel eenmalig, ofwel een periodieke gift kan doen aan D.S.V. Sint Jansbrug. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat dit vooral weten door te bellen 015-2120619 of te mailen naar schatbewaarders@sintjansbrug.nl. Mocht de betaling mislukken, dan zal je worden teruggestuurd naar deze pagina. Bedankt!

Wilt u de overeenkomst zelf handmatig invullen? Dan kunt u de schenkingsovereenkomst hier downloaden. Deze heeft u nodig om bij een gift van minimaal 5 jaar dit bedrag af te trekken van uw inkomstenbelasting.

FAQ: 

Waar zal het geld heen gaan? Elke paar jaar zal het bestedingsdoel herevalueert worden. Op dit moment is er gekozen voor het doel Duurzaamheid. Dit is vaak iets waar niet goed naar gekeken kan worden door de Vereniging omdat de Vereniging hier de liquide middelen niet voor heeft. Het is een erg breed thema met ook een breed scala aan oplossingen binnen de Vereniging. Ben je geïnteresseerd in wat voor oplossingen de Vereniging op dit moment vooral naar kijkt of heeft u zelf een goed idee, neem dan contact op met het Bestuur!

Wat heeft de vereniging aan mijn gift in 2028? De Vereniging biedt de mogelijkheid van lange termijnsgiften aan zodat oud-leden voordelig mogelijk steun kunnen geven aan de Vereniging. Voor ons is het niet perse een voordeel dat er pas in 2026 het laatste deel van de gift wordt gegeven, maar de extra liquiditeit wordt gebruikt om ook in die jaren investeringen te kunnen blijven doen.

Andersom, hoe verzeker je donateurs ervan dat de vereniging de giften niet 5 jaar lang gebruikt om het bier te subsidiëren? De giften gaan naar de specifieke post van de financiën. Deze post zal expliciet alleen gebruikt worden voor uitgaven omtrent het thema van dat moment. Dit zullen thema’s zijn die een blijvende positieve impact zullen hebben op de Vereniging!

Hoe wordt het bestedingsdoel bepaald? Elke aantal jaar zal het huidige bestedingsdoel geëvalueerd worden door het Bestuur. Daarnaast zal ook het OLV (Bestuur) worden betrokken in het proces hiervan. Mocht je zelf ook een goed initiatief hebben dat binnen de Vereniging goed kan worden uitgevoerd, neem dan vooral contact op met het Bestuur!