Gift Oud-Leden

Liief oud-lid, Wat fantastisch dat jij de Vereniging wilt supporteren in deze zware tijden! Via dit formulier kun je alle gegevens invullen zodat je ofwel eenmalig, ofwel een periodieke gift kan doen aan D.S.V. Sint Jansbrug. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, laat dit vooral weten door te bellen 015-2120619 of te mailen naar schatbewaarders@sintjansbrug.nl. Mocht de betaling mislukken, dan zal je worden teruggestuurd naar deze pagina. Bedankt!

Wilt u de overeenkomst zelf handmatig invullen? Dan kunt u de schenkingsovereenkomst hier downloaden.

FAQ: 
Wat doet de vereniging zelf om in de komende jaren financieel op koers te komen? De Vereniging is de afgelopen tijd al druk bezig geweest om financieel gezond te blijven. Een aparte werkgroep heeft gekeken wat ervoor nodig is om de komende jaren financieel gezond te blijven en wat de stappen zijn die worden ondernomen als we onder een bepaald niveau van liquiditeit dalen. Op de korte termijn hebben we de afgelopen tijd bespaard op zo veel mogelijk onnodige uitgaven en zullen leden tijdelijk niet meer kunnen betalen via BEER (dus ze kunnen niet op pof betalen, maar moeten dit vooruit doen).

Waarom komt de Vereniging nu pas met dit initiatief nu de horeca al weer bijna open mag? We snappen dat de timing licht ongelukkig is nu we weer bijna openkunnen, maar we hebben wel ontzettend veel verlies geleden wat we terug willen op financieel gezond te worden en een buffer op te bouwen tegen verdere potentiële tegenslagen.

Wat heeft de vereniging aan mijn gift in 2026? De Vereniging biedt deze mogelijkheid van lange termijnsgiften aan zodat oud-leden zodat voordelig mogelijk steun kunnen geven aan de Vereniging. Voor ons is het niet perse een voordeel dat er pas in 2026 het laatste deel van de gift wordt gegeven, maar de extra liquiditeit wordt gebruikt om de buffer terug te bouwen. Juist met het nieuwe meerjarenplan voor de financiën, die 2022 zal ingaan wordt dit een onderdeel om op lange termijn winst te maken.

Andersom, hoe verzeker je donateurs ervan dat de vereniging de giften niet 5 jaar lang gebruikt om het bier te subsidiëren? De giften gaan naar de algemeen post van de financiën, dit is direct gelieerd aan de vaste lasten en overige kosten van de Vereniging. Je gift zal dus ervoor zorgen dat het licht aanblijft en de huur wordt betaald!