Overlijdensbericht Arie Galis en afkondiging Verenigingsrouw

Gisteren, 28 augustus, heeft ons het treurige nieuws bereikt dat Arie Galis, erelid en oprichter van D.S.V. Sint Jansbrug, op 27 augustus jongstleden is overleden. Arie is 99 jaar oud geworden. We wensen de familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
 
Arie Galis studeerde bouwkunde vanaf ‘45 en was lid tot ‘53. Hij werd als bewoner voorzitter van het laatste bestuur van het studentenhuis Sint Jansbrug op 28 oktober 1946. Hij was de voorzitter van het oprichtingsbestuur van D.S.V. Sint Jansbrug die op 15 oktober 1947 is opgericht. Hiervoor werd hij samen met zijn bestuur bedankt door hem het erelidmaatschap te verlenen tijdens de bestuursoverdrachtrede op 29 oktober 1948 namens het eerste verenigingsbestuur van de D.S.V.
 
Arie is een van de oprichters van onze Vereniging en daarmee van onschatbare waarde voor D.S.V. Sint Jansbrug. Zonder hem geen Sint Jansbrug, geen Verenging zoals onze en geen leden zoals onze. Daarom willen we samen met onze leden en oud-leden deze week stilstaan bij deze bijzondere man. Wij kondigen daarom verenigingsrouw af, vandaag beginnend tot en met woensdag 4 september
 
Deze dagen staan wij stil bij wat Arie Galis voor de vereniging heeft betekend. 
 

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee