Onderverenigingweekendvoorkeursformulier

In het weekend van 3 tot 5 september zullen jullie een weekend weggaan met een ondervereniging. In deze brief is informatie te vinden over de ondervereniging die een weekend organiseren. Binnenkort zullen jullie ook nog fysiek meer informatie ontvangen over de onderverenigingen op Sint Jansbrug. Ook zullen jullie moeten aangeven met welke ondervereniging jullie het liefst mee willen op weekend. Ondanks het een weekend is kunnen we gezien de huidige corona maatregelen jullie niet laten slapen op de weekenden. Jullie zullen dus je eigen slaapplek het liefste in Delft moeten hebben. 

Mat

Mat is de schaak-ondervereniging. Ze gaan een weekend organiseren waarin verschillende activiteiten worden gedaan. Waaronder natuurlijk schaken. De kosten van dit weekend zijn €30,-.

Rongo

De voetbal-ondervereniging van SJB gaat een dag voetballen in het abtwoudste park met BBQ voor €20,-. Dit wordt een en al gezelligheid!

Leukotheia

Met Leukotheia ga je een dagje zeilen in de buurt van Leiden. De kosten hiervan zijn €45,-. Je hoeft geen zeilervaring te hebben, maar het helpt zeker wel!

Valerius

Ben jij muzikaal aangelegd of wil je muziek spelen (weer) oppakken? Dan organiseert muziek-ondervereniging Valerius een weekendje voor jou. Voor dit weekend zijn de kosten €50,-.

Camicaze

Bij dit weekend krijg je toegang tot klimhallen en ga je met een groepje in op de verschillende aspecten van de sport. De kosten van dit weekend zijn maximaal €70,- maar als je klimschoenen hebt laat dit dan ook zeker weten in de volgende pagina.

Qco

Snuif cultuur met de Qultuur Commissie. Ze organiseren een dagje weg naar de mooie stad Breda voor maar €40,- inclusief diner en leuke activiteiten in de stad zelf. Dus ook al ken je de stad al is het zeker een aanrader.

Hieronder kun je je voorkeur aangegeven voor het ondervereniging weekend. Je kan je eerste, tweede en derde keuze aangeven. Zorg dat je je voorkeur hebt ingevuld op vrijdag 27 augustus voor 23:59.