Grote schoonmaak vanaf 26 maart

Vanaf aanstaande woensdag zal het pand een grote beurt krijgen. Stukje bij beetje zal ieder hoekje en gaatje ontkekt worden. Omdat de professionals iedere plekje onder handen zullen nemen zullen bepaalde ruimtes af en toe niet beschikbaar zijn.

Woensdag 26 maart
worden de vloeren van de OBK, de garderobe en de kleine eetzaal in de was gezet waardoor deze verdieping die avond niet betreden kunnen worden. Voor een toiletbezoek zal de eetzaal-wc gebruikt moeten worden.

Ook de vloer van de societeit en de achterzaal zal behandeld worden en wel op woensdag 2 april. De societeit zal dan ook gesloten zijn die avond. Voor de nodige studiebiertjes zal de bar op Oele tot 1:00 open zijn.

Excuses voor het ongemak,
B’liieve

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee