Batavierenrace

In het weekend van 26 april doet Sint Jansbrug voor het eerst mee aan de Batavierenrace, de grootste estafetteloop van de Benelux! Na het hardlopen is er zaterdag een spetterend feest met de honderden deelnemende teams!

De deelnemers tot nu toe zijn Wouter Moorlag, Olga Huibregtse, Stijn Minderhoud, Jan Sonneveld, Paul Bots, Hilde van Duijn, Antoine Berkhout, Julliete Dortland, Anne Yap, Jesse Bekedam, Joey Schaasberg, Philip Stive, Harmen Janse, Diederik Morsink, Hidde Westra, Guido Slangen, Bouwe Besseling en Dennis Buitendijk. Dit topteam biedt nog plaats aan drie mannen en vier vrouwen.

Wil jij er ook bij zijn om de eer van onze vereniging te verdedigen? Neem dan contact op met Stijn, Jan of Olga.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee