Studienummers gevraagd!

Gisteren heb ik via de mededelingen mail een verzoek gestuurd om allemaal jullie studienummer naar mij op te sturen. Allereerst wil ik velen van jullie bedanken voor jullie snelle antwoord. Aangezien niet iedereen nog steeds de mededelingen mail ontvangt, wil ik jullie langs deze weg ook vragen om de studienummers zo snel mogelijk op te sturen naar secretaris@jansbrug.nl
De TU heeft deze aanvraag gedaan, omdat ze graag willen weten hoeveel procent van onze leden aan de TU studeren. Om aanspraak te mogen maken op ras maanden, moet namelijk 75 procent van de leden aan de TU studeren.
De TU heeft ons inmiddels verzekerd dat deze studienummers slechts gebruikt zullen worden voor de ras maanden en niet voor andere doeleinden.
Meer informatie kunt u opvragen bij de secretaris.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee