Inloggen op de website!

Op de huidige versie van de website zijn er vele features die exclusief voor leden beschikbaar zijn. Zo kan je als ingelogd lid reageren op nieuws, heb je toegang tot de webalmanak, zijn er een hoop foto’s te bekijken en kan je je gegevens up-to-date houden!

De logingegevens waarmee je inlogt op de website zijn identiek aan die op Sint Jansbrug zelf. Heb je nog nooit met je eigen account ingelogd op een computer in het pand en was je gisteravond niet aanwezig bij de launch? Dan moet je hoogstwaarschijnlijk je account nog activeren.

Stuur in dat geval een mailtje naar sitecie@jansbrug.nl met als onderwerp: “Activering account” en als inhoud je voor- en achternaam. Dan zullen wij je account zo snel mogelijk activeren!

Eventuele lofzang, maar ook meldingen over foutjes, hebben we graag in de reacties hierrr:
https://www.sintjansbrug.nl/nieuws/nieuwe-sint-jansbrug-site-gelanceerd!

Reacties

Er zijn 0 reacties. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee