Bandcontest!

Op donderdag 26 februari is Sint Jansbrugs eerste bandcontest! Onder leiding van Katrien zullen de bands het tegen elkaar opnemen om de titel Beste Sint Jansbrug Band (BSJB), en natuurlijk de hoofdprijs: een half uur spelen op het Knalfeest! De jury zal bestaan uit muziekkenner en bassist Mark van Klaveren, songwriter en gitaarleraar Tom Diepens, knalfeestcommissieleden Evelien van Winsen en Erik Groenenberg en wellicht dé bandbegeleider van het CC: Wytze van der Zweep.

Elke band met minstens één Sint Jansbrugger mag meedoen, dus meld je aan (mail voor 10 februari naar: valeriusbestuur@jansbrug.nl, info ook op dit mailadres verkrijgbaar)! Er kunnen slechts enkele bands meedoen, dus vol=vol… Uiterlijk 18 februari krijg je de definitieve toezegging dat je mee mag doen.

Up to date blijven? Kijk in de reacties hieronder…

Reacties

Er zijn 2 reacties. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee