Handig voor als je op kamers woont

De Landelijke Studenten Vakbond heeft een website gelanceerd:
Goed onderdak is een eerste levensbehoefte. Toch is met veel kamers wel iets mis, denk aan een te hoge huurprijs of brandgevaar. Check daarom op deze website jouw kamer! De kamercheck is opgedeeld in 4 onderwerpen. Aan het einde van elk onderwerp krijg je je resultaten en handige tips om de problemen in je kamer te fixen.
www.checkjekamer.nl

Ook de gemeente Delft heeft een website voor studenten in het leven geroepen:
Mogelijk heeft u recht op een vergoeding als u een onzelfstandige wooneenheid huurt in Delft, bijvoorbeeld een kamer in een studentenhuis. U kunt geen kwijtschelding van de gemeentelijke heffingen (rioolafvoerrecht en afvalstoffenheffing) aanvragen, omdat deze in uw huur of servicekosten zijn opgenomen. Speciaal voor u is er de Tegemoetkoming Woonlasten Kamerhuurders (TWK).
www.gemeentedelft.info/twk

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee