Ben jij nog wel zeker van je beurs?! Actieve studenten, wees gewaarschuwd!

COLUMN VAN LKVV

Op dit moment hebben universiteiten en hogescholen verschillende fondsen van waar uit zij speciale groepen studenten ondersteunen. Dat kunnen topsporters zijn, gehandicapte studenten, zwangere studentes, maar ook studentbestuurders. Met de invoering van de nieuwe Wet Hoger Onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek zal voor deze fondsen één fonds in de plaats komen; het profileringsfonds. Dit fonds dient gebruikt te worden door de onderwijsinstelling om zich te profileren. Dat kan natuurlijk op vele verschillende manieren, door studentenorganisaties te steunen, gehandicapte studenten of topsporters, het kan allemaal! De Universiteit van Tilburg (UvT) wil bijvoorbeeld kijken of ze vanuit het profileringsfonds niet-EER studenten kunnen ondersteunen

Klik op reacties om verder te lezen (dan moet je wel ingelogd zijn…)

Reacties

Er zijn 0 reacties. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee