Vannacht kleine brand in de steeg

Vannacht rond half vijf is er door de aanwezigen op Sint Jansbrug ontdekt dat er brand was uitgebroken in de papier-containers in de steeg. Twee containers zijn afgebrand, enkele afvoerbuizen in de steeg zijn gesmolten en het pand stond vol met rook. Er zijn geen gewonden, wel is één lid langs de EHBO geweest vanwege het inademen van rook, na onderzoek bleek dat hij niks mankeerde. Het bestuur is in samenwerking met politie en brandweer bezig met onderzoek naar de oorzaak van de brand. Mocht je dingen gehoord of gezien hebben, gelieve contact op te nemen met het bestuur.

Mochten er ontwikkelingen zijn, dan zullen deze op de website bekend gemaakt worden. Dit bericht is om het geruchtencircuit tegen te gaan.

Reacties

Er zijn 0 reacties. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee