Kieskompas Delft online

De gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart staan voor de deur. Als student is het natuurlijk belangrijk te gaan stemmen en zo mee te kunnen denken en beslissen over de toekomst van Delft. Ondanks dat vele studenten hier slechts 5 tot 10 jaar studeren heeft de lokale politiek wel veel invloed op de studenten in de tijd dat zij hier wonen. Denk aan thema’s als huisvesting, openingstijden van de horeca en de mogelijkheden om je binnen Delft te ontplooien.

Om je voor te bereiden op de verkiezingen en afgewogen keuze te kunnen maken, kun je de test van het kieskompas invullen en kijken waar jij uit komt. Check het kieskompas! Natuurlijk kun je op deze site ook doorklikken naar de programma’s van de (lokale) partijen.

Reacties

Er zijn 13 reacties. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee