Vrijwilligers gezocht Rode Kruis

Wij zijn op zoek naar enthousiaste jonge vrijwilligers voor de Bijzondere Vakanties van het Nederlandse Rode Kruis. Hierbij dachten we aan jou!

Bijzondere Vakanties van het Nederlandse Rode Kruis
In drie hotels en op een vakantieschip vieren onze gasten onbezorgd vakantie. Dat is uniek, omdat zij vaak ziek of gehandicapt zijn, of in een sociaal isolement verkeren, waardoor de mogelijkheden beperkt zijn. Een onbezorgde vakantie vereist een uitstekende, passende verzorging. Het Nederlandse Rode Kruis wil hierin voorzien.

Jij maakt het verschil!
Ben jij een van de jonge, enthousiaste, vrolijke vrijwilligers die we zoeken? Meld je dan nu aan als vrijwilliger voor de Bijzondere Vakanties. Alleen met de inzet van vrijwilligers zijn deze fantastische vakanties mogelijk!

Neem contact op met het Nederlandse Rode Kruis voor meer informatie. Je kunt ons telefonisch bereiken op (070) 44 55 888 of via info@redcross.nl. Ook kun je contact opnemen met een Nederlandse Rode Kruis afdeling in de buurt. Kijk dan op www.rodekruis.nl voor adressen of voor meer informatie over het Nederlandse Rode Kruis.

Reacties

Er zijn 0 reacties. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee