Inschrijving Delft Case Cycle nu geopend!

Schrijf je nu in via delftcasecycle.nl/studenten/inschrijven.php

De Delft Case Cycle organiseert bij NUON, Spie Controlec Engineering, Siemens, Accenture en Quinity een ‘dagje over de vloer’. Ben jij student aan de TU Delft en (bijna) bezig aan je master? Dan kan je hieraan meedoen door je voor één of meerdere van deze dagen op te geven.

Tijdens de dagen zal het betreffende bedrijf zichzelf presenteren aan de studenten. Dit zal onder andere gaan via een case-study. Zo leer je hoe jij functioneert in een groep waar meerdere disciplines zijn vertegenwoordigd én wat voor soort opdrachten je zou krijgen als je bij een dergelijk bedrijf later aan de slag gaat. Hiernaast zijn er natuurlijk ook informele momenten, zoals een lunch of een borrel. Dit is het moment om de aanwezige werknemers aan te spreken om meer over het bedrijf te weten te komen.

De Delft Case Cycle is bedoeld voor studenten aan de TU Delft, en dan met name voor studenten die binnen afzienbare tijd met hun afstuderen beginnen. Zo kan de Delft Case Cycle een opstapje zijn naar een mogelijke afstudeerproject of stagemogelijkheid, of misschien ontmoet je wel je toekomstige werkgever!. Uiteindelijk zal het bedrijf op basis van het CV dat je in moet leveren een selectie maken uit de aangemelde kandidaten.

Reacties

Er is 1 reactie. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee