Meld je aan voor de Nationale DenkTank!

Stichting de Nationale DenkTank zoekt een groep van 20 veelbelovende jonge academici voor een bijzondere opdracht. De Nationale DenkTank is begin 2005 opgericht met als doel de samenwerking tussen overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen te verbeteren.

Gedurende drie maanden werk je in een multidisciplinair team aan een set creatieve en praktische oplossingen voor een urgent maatschappelijk probleem; het thema 2010 is “Vertrouwen in een veranderende samenleving”. Tijdens het project heb je de kans om sleutelfiguren uit bedrijfsleven, overheid en kennisinstellingen te ontmoeten. Het team krijgt vooraf een intensieve training in een professionele, twee weken durende zomerschool met cursussen op het gebied van teamwork, creativiteit en problemen oplossen.

Meld je nu aan! Je aanmelding moet uiterlijk 16 mei binnen zijn. De eerste selectie vindt plaats op basis van je cv, cijferlijsten van VWO en WO plus een schriftelijke motivatie. Upload je aanmelding op onze website: www.nationale-denktank.nl.
 
Voor meer informatie over de Nationale DenkTank zie www.nationale-denktank.nl, bekijk onze informatiefilm of stuur een e-mail naar info@nationale-denktank.nl.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee