Nieuwe voorstelling Katharsis

Op 20, 21 en 22 mei speelt Katharsis de nieuwe voorstelling “Sloffen & Sletten”. Dit stuk over overspel en blijvende liefde is gebaseerd op de film “Romance and Cigarettes” van John Torturro. De muziek, gebracht door de spelers en 4 live muzikanten, laat de sfeer in rap tempo wisselen door het gebruik van country, pop en blues nummers. Het stuk volgt het echtpaar Nick en Kitty tijdens de zwaarste tijd van hun huwelijk. Nick’s midlife crisis heeft hem gebracht in de armen van de verleidelijke roodharige Tula. Wanneer Kitty hierachter komt is hun relatie voorbij, maar blijft toch ook in stand: ze wonen nog steeds samen met hun drie dochters in hetzelfde huis. Schrijnende emotionele maar vooral ook bizar komische scènes brengen de toeschouwers bij een onverwacht einde. Is de liefde sterk genoeg om deze vijand te overwinnen?

Koop je kaartje op Oele, het cultureel centrum of katharsis.sintjansbrug.nl!

Reacties

Er is 1 reactie. Log in om ze te bekijken en zelf te reageren.

Praat zelf mee