GIER lustrum IV – The Golden CUNTryclub

Het Heerengilde GIER zal zich dit jaar wederom overtreffen door haar vierde lustrum de boeken in te laten gaan als de grootste, duurste en meest bizarre feestweek die Sint Jansbrug ooit gekend heeft. Deze week lang vol vermaak en goede feestjes zal omlijst worden door het thema “The Golden CuntryClub”. De sociëteit zal onherkenbaar getransformeerd worden tot een ware gentlemenclub, waar chesterfield, sigaren en cognac in ruime mate vertegenwoordigd zullen zijn. Gepeupel zal plaats moeten maken voor een driving range en de feestzaal zal een metamorfose ondergaan die 5 jaar aan Jansbrugfeesten zal doen verbleken tot kinderpartijtjes.

Maandag – Spectaculaire Openingsstunt

De openingsstunt zal de feestelijke kick-off voor de lustrumweek verzorgen. De drank zal rijkelijk vloeien en de magen zullen goed gevuld worden. De stunt ligt volledig in de lijn der verwachting die u schetst bij het gilde, alleen is voor de gelegenheid de “Rans” vervangen door “Smaak” en zal de gebruikelijke “Walging” plaatsmaken voor een goed portie “Water in de mond”. We nodigen u allen uit de mooiste week in de geschiedenis van Sint Jansbrug met ons in te luiden en te proosten op 20 jaar Heerengilde GIER.

Dinsdag – Nationale GIER Bierestafette XL

Op dinsdag zult u kunnen genieten van de 20 Nationale GIER Bierestafette. Het competitieve consumeren in een zinderend drankfestijn, ingekleurd door het Nederlandsche levenslied is u allen bekend van afgelopen 19 edities. Voor het Lustrum zal zelfs nog meer uit de kast worden getrokken om deze avond tot een onvergetelijk feest te maken. Ondanks het grote aantal inschrijvingen is meedoen met een team van 5 capabele drinkers nog steeds mogelijk voor het schamele bedrag van 20 euro.

Woensdag – Receptie

Op woensdag heeft u de eer om het Gilde te feliciteren met haar 20 jarig bestaan. We zullen de glazen laten klinken en proosten op de afgelopen 20 jaren GIER. Dit alles zal natuurlijk in stijl vergezeld worden door een goede hoeveelheid vermaak zoals u van het gilde gewend bent. We zien uw creatieve cadeau-ideeën met veel plezier tegemoet.

Donderdag – Feest: “The Golden CUNTryclub”

Op donderdag is het eindelijk tijd voor het grootste en duurste feest dat Sint Jansbrug ooit gekend heeft. De eetzaal zal een onherkenbare transformatie ondergaan en er beter uitzien dan ooit tevoren. Champagne uit de ijsbar en een onvervalste “gentlemens nightclub look” zullen niet ontbreken. Op deze epische avond zullen de festiviteiten voor de lustrumweek op een knallende manier ten einde komen. Onder het credo “Geld, Goud, Groen, Geil, Gier” zal er tot in de late uurtjes kunnen worden gefeest als nooit tevoren.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee