Delft Case Cycle – Inschrijfdeadline

Ook dit jaar organiseert de Delft Case Cycle weer verschillende cases bij interessante bedrijven. De inschrijfdeadline voor de laatste drie bedrijven is nu genaderd, dus als je nog niet ingeschreven bent kan dit nog tot a.s. maandag 10 mei.

18 mei – Siemens: technologische innovatie
Siemens ontwikkelt, levert en implementeert elektrotechnische en elektronische apparatuur, intelligente systemen en turn-key oplossingen. In bijna alle sectoren levert Siemens (technische) oplossingen.  De casedag is ideaal om te zien welke sector(en) jou aanspreken!

20 mei – Spie Controlec Engineering: ingenieurs- en adviesbureau
Dit bureau houdt zich vooral bezig met projecten in de procestechnologie en energiesector. De case zelf zal hiervan een perfect voorbeeld zijn, omdat je aan de slag gaat met een project dat voor Nuon wordt gerealiseerd. Het gaat hier om een CO2-opvang fabriek en Spie ontwerpt hiervoor o.a. veiligheidsystemen, pompen en draagconstructies. Opdrachtgevers voor dit soort projecten zijn bijv. E.ON, Nuon, Shell, BP en Exxon. De case is dus de perfecte manier om Spie te leren kennen!

21 mei – Accenture: consulting

Bij Accenture werk je in teams om een ideale oplossing te bieden voor het project van je klant. Het werk loopt van strategiebepaling tot implementatie en omvat dus vele taken. Accenture is vooral actief in de volgende 3 richtingen: consulting, techniek en outsourcing. Geïnteresseerd in Accenture? Schrijf je dan voor 10 mei in!

Ga voor jouw inschrijvingen snel naar www.delftcasecycle.nl. Schrijf je in voor één of meerdere bedrijven en upload direct je CV!

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee