Denktankbijeenkomst Langstudeerders

Komende vrijdag 18 maart zal er om 9:15 uur ’s morgens in de aula van de TU een denktankbijeenkomst zijn om studenten mee te laten denken over de maatregelen die de TU wil nemen om langstudeerders tegen te gaan.

In het rapport Brakels zijn de maatregelen te vinden. Deze omvatten onder andere het verhogen van het BSA naar 45 punten, meer blokonderwijs en dus versplinterde tentamenperiodes en meer tussentijdse toetsing binnen vakken.

Tijdens de bijeenkomst zijn alle studenten van de TU uitgenodigd om mee te denken over de plannen en de (nadelige) effecten ervan op het studie- en studentenleven. Wij roepen dan ook iedereen op om hier aanwezig te zijn om de mening van de studenten goed te vertegenwoordigen. Deze bijeenkomst zal de laatste mogelijkheid voor studenten zijn tot inspraak in de aanpak van langstudeerders.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee