Foto: Nieuwe bar

Een nieuwe bar?!

Je hebt het vast al gelezen op deze LinkedIn-pagina, en zo niet: Sint Jansbrug heeft een nieuwe Sociëteitsbar! Werkgroep Bar is na een aanloop van veertien maanden samen met leden en aannemers de gehele zomervakantie bezig geweest om voorzichtig de oude bar te ontmantelen, een nieuwe gietvloer neer te leggen en een gehele nieuwe bar op te bouwen. De nieuwe bar is gemaakt van meranti, en heeft op tal van plaatsen een wat praktischere indeling gekregen. Op donderdag 18 augustus is de nieuwe bar in gebruik genomen tijdens een groot feest. Net zoals de laatste bardienst, waarbij een groep CvB’ers met veel respect de oude bar de laatste eer heeft bewezen, is de nieuwe bar ook door hen weer ingewijd.

Heb je nog vragen over de oude of de nieuwe bar? Stuur dan een mailtje! Of kom ‘m even bekijken, dat mag natuurlijk ook.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee