Foto: Hajé van Egmond in de Hippolytuskapel

Hajé van Egmond, kersvers erelid

Op 25 juni 2016 was het dan zo ver, de uitreiking van het Erelidmaatschap voor Hajé van Egmond! In januari is hij tijdens de algemene ledenvergadering van de vereniging per acclamatie voorgedragen tot Erelid. Vijf maanden later vond dan eindelijk de uitreiking zelf plaats in de Sint Hippolytuskapel in Delft. De opkomst was aardig hoog, met oud-bestuurders, jaarclub- en gildegenoten die de banken in de kapel vulden. Ook enkele bewoners van OD54, het huis waar Hajé zoveel tijd in heeft gestoken, waren aanwezig om de uitreiking bij te wonen.

Michel van Baal en Bram Peerlings, die beide met Hajé in de Stichting hebben gezeten, spraken over de jaren dat ze met hem samen hebben gewerkt. President Rosa reikte het Erelidmaatschap uitgereikt uit, een speciale bul, en Hajé kreeg nog een cadeau in de vorm van een gepersonaliseerde Monopoly-set. De receptie in de Sociëteit van Sint Jansbrug ging door tot in de vroege uurtjes.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee