Sint Jansbrug laat je leven

Van 21 tot en met 25 augustus staat Delft weer op z’n kop tijdens de ontvangst van alle eerstejaars studenten in de OWee. Ze gaan de stad verkennen en alle verenigingen ontdekken. Ook Sint Jansbrug gaat een prachtige week neer zetten in het thema: ‘Laat je Leven!’  Op het programma staan onder andere Vote&Dance, Men’s en Women’s special en het intussen vertrouwde Schuimfeest op woensdag. Op de borrelboot voor het pand zijn bandjes te horen zoals Partners in Shine en Das Band.

Elk jaar heeft de OWee een eigen hit, de tune van de OWee. Dit jaar is deze gemaakt door Sint Jansbruglid Thomas Beckers, die ook ons eigen OWee nummer heeft gemaakt. Hij is maandagavond te horen op Sint Jansbrug. Op organisatorisch vlak wordt dit jaar veel veranderd. Rosa Storm vertelt: “Vanaf dit jaar gaan de inschrijvingen digitaal. Dit scheelt een hoop tijd qua administratie en is voor de aankomend eerstejaars een stuk fijner!”

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee