Foto: sfeerimpressie OWee 2016

OWee 2016

Alweer een tijdje geleden, 21 tot en met 25 augustus, vond de OWee plaats in Delft wat voor een stroom aankomende eerstejaars zorgde. Al deze nieuwe studenten wilden bij zo veel mogelijk verschillende verenigingen eens kijken wat er te beleven valt. Natuurlijk ook bij Sint Jansbrug: er werd aankomend eerstejaars en leden volop genoten van ijsjes en verschillende bands op de borrelboot. Elke avond stond er weer een lange rij voor de verschillende feesten, zoals op woensdag het welbekende schuimfeest. Verder werden zowel de mannen- als de vrouwenspecial heel goed ontvangen en stonden er elke dag veel mensen te wachten om henna te laten zetten op Oele.

Na een geslaagde week hebben zich uiteindelijk 106 enthousiaste eerstejaars ingeschreven!

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee