Foto: gokmachinesimulatie

Afstudeerder in het nieuws

Afgelopen november studeerde Emiel van Druten af aan de faculteit Civiele Techniek en werd daarbij niet alleen door de TU beloond voor zijn werk (8.5), maar ook door ingenieursbureau Witteveen+Bos (baan) én vakblad ‘De Ingenieur’. Zij publiceerden een artikel over Emiel’s “gokmachinesimulatie”. Bij het ontwerpen van een toekomstbestendig gemaal probeerde Emiel onzekerheden niet weg te nemen, maar omarmde hij ze juist. Zo kwam hij tot een robuust ontwerp te komen dat altijd goed presteert – onafhankelijk van hoe de toekomst zich precies ontvouwt.

Lees het stuk hier terug, of bekijk Emiel’s website voor een uitgebreider verslag van zijn project. Inclusief filmpje!

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee