Foto: Artikel Eettafel AD Delft

De eettafel in het nieuws

Dat de eettafel een goed concept is, weten wij op Sint Jansbrug natuurlijk allemaal. De afgelopen twee weken is dit ook opgepikt buiten de vereniging. Zo vertelde Marja van Bijsterveldt, de nieuwe burgemeester van Delft, in haar nieuwjaarstoespraak dat zij ontzettend blij is met de eettafel en dat Sint Jansbrug op deze manier dient als een voorbeeld voor alle andere studentenverenigingen. Marloes Bier, de huidige Thesaurier van de eettafel, is samen met een aantal vaste bezoekers geïnterviewd door het AD. Op 11 januari verscheen het stuk in de krant, waarna Marloes Bier samen met Eveline Beukers aan mochten schuiven bij Stadsradio Delft om daar te praten over de open eettafel.

Lees hier het artikel uit het AD terug en beluister via de Sint Jansbrug site het radio-interview.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee