Foto: Bezoek JC Verflixt und Zugenäht

JC Verflixt und Zugenäht reünie

Op 2 september hield een selectie van JC Veflixt und Zugenäht uit 1980 (Hans Engelman, Marcel van Wietingen, Peter Jan van Ouwekerk en Martin Hagreis) samen met Wido Dorigo en Marieke van Dalen een reünie. Een onderdeel hiervan was een rondleiding op Sint Jansbrug door twee van onze bestuursleden. Vooral de bibliotheek met oude almanakken en natuurlijk de sociëteit brachten veel oude herinneringen naar boven. Voor ons was het erg leuk om oudleden te ontvangen en om alle verhalen van vroeger te horen. Wij nodigen dan ook iedereen die dit leuk vindt uit om langs te komen op de Oude Delft om herinneringen op te halen uit de studententijd!

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee