Foto: Lippenstiften

Make-up Gate – onze eigen Cofveve

Grote evenementen als de OWee bereidt Sint Jansbrug altijd goed voor, maar dit jaar hebben we geleerd dat dit geen garantie is voor een rimpelloze week. Vlak voor de start van de ontvangstweek ging er een mail uit naar alle leden, met daarin deze tekst:

“De uitstraling van Sint Jansbrug is belangrijker dan ooit in de OWee. Probeer er daarom op je best uit te zien in de OWee, om de uitstraling van de vereniging nog net even die extra boost te geven. Een beetje make-up voor de vrouwen maakt vaak al veel verschil.”

Direct na verzending waren de rapen gaar. Whatsapp-groepen ontploften, mailgroepen raakten overvol, de telefoon stond roodgloeiend en “make-up gate” werd trending topic. Drie uur later was duidelijk dat het met het moreel kompas van de leden nog goed zat en ontving iedereen een verontschuldiging en spijtbetuiging. Les geleerd.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee