Foto: Open Monumentendag 2017

Open Monumentendagen

In het weekend van 9 en 10 september waren de Open Monumentendagen in heel Nederland. Ook Sint Jansbrug opende dit jaar haar deuren weer voor bezoekers. De hele dag kon men onze prachtige panden, Oude Delft 50 en 52, bekijken. Geïnteresseerden konden zelfstandig de panden bewonderen, met hulp van een geschreven rondleiding van de hand van Eva Osinga-Dubbelboer, de bouwhistoricus die onze panden in 2015 analyseerde – je las al eerder over haar project in de nieuwsbrief. Rondleidingen waren er ook, door leden van het bestuur en Oele. Ruim 120 mensen bezochten onze panden, zowel mensen uit Delft, buiten Delft en zelfs buiten Nederland. Speciaal voor deze mensen was er ook een Engelstalige rondleiding. 

Volgend jaar, op 8 en 9 september, doet Sint Jansbrug weer mee. Zien we je dan?

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee