Foto: Oudledendag logo

Save the date

Zet het alvast in je agenda, op 25 november is alweer de volgende Oud-ledenreünie! Vanwege het alweer veertiende lustrum van Sint Jansbrug organiseren we dit jaar een speciale lustrum Oud-ledendag zijn, met extra veel leuke activiteiten.

Zo is er een escaperoom, geven leden een kookworkshop en treedt er een cabaretier van eigen bodem op. De dag begint met koffie en taart, waarna de jaarlijkse ALV van de Oud-ledenvereniging plaats zal vinden. Rondleidingen door het pand ontbreken uiteraard ook niet.  ’s Avonds zal er een lekker diner zijn met aansluitend een pubquiz, en de bar is natuurlijk open.

Mocht je interesse hebben om mee te doen, of wil je graag meer informatie? Kijk dan op de lustrum website! Daar kun je je ook meteen opgeven voor het diner. Tot 25 november!

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee