Foto: Jet Gispen

Jet Gispen

Wordt een Sint Jansbrugger beste afstudeerder van de TU Delft van het jaar 2016-2017?

In de nieuwsbrief van afgelopen juli was te lezen dat Jet Gispen in maart is afgestudeerd met een 10 voor haar afstudeerproject: Ethics for Designers. Nu, een aantal maanden later, is Jet gekozen als beste afstudeerder van de faculteit Industrieel Ontwerpen van het collegejaar 2016-2017. Op woensdag 22 november mag zij het opnemen tegen 7 anderen, allen beste afstudeerder van hun faculteit, voor de 2017 Best of TU Delft award.
Deze ceremonie start om 15.30 uur en vindt plaats in het Auditorium van de TU Delft. Iedereen is welkom.

Meer informatie over de ceremonie en de verschillende afstudeerders is hier te vinden.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee