Foto: Oudleden team

Lustrumrally

In het weekend van 13 tot en met 15 oktober vierden we de officiële verjaardag van Sint Jansbrug groots met de allereerste lustrumactiviteit: de Lustrumrally! Een recordaantal teams, waaronder twee teams van oudleden, vertrok op vrijdag richting de eerste locatie: Vianden in de Ardennen. Hier werd goed geborreld, maar ook op tijd geslapen, want op zaterdag werd al in alle vroegte gestart. Door het oplossen van ingewikkelde puzzels werden de teams door maar liefst 4 verschillende landen naar de eindlocatie geleid. Het goed maken van deze puzzels zorgde er niet alleen voor dat de teams de goede route reden, maar zorgde er ook voor de teams punten verdienden die later bepaalden waar ze in het klassement eindigden. Nadat alle teams aangekomen waren (al dan niet met hulp van de Lustrumrallycommissie, werden de punten opgeteld. Later die avond werd tijdens het feest de winnaar bekend gemaakt: bestuur 2017-2018, B’licht!

Het ene team van oudleden bestond uit Wouter Jan Felinga, Albert Trip (president 1982 – 1983, Shit ’80), Gert-Jan van Noppen (JC OPA ’81), Eric Wendel (JC OPA ’81) en Joost Rigter (Shit ’80). Ze lieten zien dat oudleden hun mannetje staan en eindigden op de tweede plaats. Het andere team van oudleden werd gevormd Harmen Janse (HJC Qranck ‘05, Plunk) en Marije Elzinga. Na een goed feest en de volgende dag een stevig ontbijt in het hostel in Valkenswaard, was er nog een verrassing voor de deelnemende teams: een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee