In memoriam Simon Valkenburg

Erelid Simon Valkenburg is op 21 februari op 83-jarige leeftijd overleden. Simon was actief lid van de vereniging vanaf 1952 tot 1959. Hij was voetbalcommissaris van de Delftse Studenten Sportvereniging Sint Jansbrug en heeft de Vereniging meermaals vertegenwoordigd tijdens voetbaltoernooien. In 1954 werd Simon Thesaurier van het Bestuur van ’54 – ’55 en was hij actief betrokken bij de aankoop van het pand aan de Oude Delft 52. In 1956 is hem vanwege zijn invloedrijke bijdrage aan de Vereniging het erelidmaatschap verleend.

Beschermde inhoud

De rest van dit nieuwsbericht is afgeschermd. Log in om verder te lezen.

Heb je nog geen account maar ben je wel (oud-)lid van D.S.V. Sint Jansbrug? Meld je dan direct aan.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee