Terugblik activiteiten

JongOudLedenfeest

Donderdag 9 mei vond het jaarlijkse Jong Oud Leden (JOL) feest weer plaats, met dit jaar het thema ‘Golddigger, ga voor goud en wees de MIJNe’. Het feest was druk bezocht met jong-leden die nog een avond genoten hebben van een feestje op hun oude vertrouwde vereniging.

Meioptreden Abracadabaret

Ondervereniging Abracadabaret heeft op 23, 24 en 25 mei opgetreden het Floratheater in Delft. Onder de regie van oud-lid Lisa van der Quast heeft een groep diverse leden, van eerstejaars tot achtstejaars, drie avonden lang een humoristische show neergezet, met als hoofdthema: klaverjassen. Het optreden zat vol met scherpe songteksten, hilarische sketches en verrassende typetjes.

Symposium: Duurzaamheid – Innoveren voor een betere toekomst

Op donderdag 24 mei organiseerde D.S.V. Sint Jansbrug haar 2e symposium, met als thema Duurzaamheid – Innoveren voor een betere toekomst. Het was voor iedereen gratis toegankelijk en tijdens dit symposium spraken Arno Smets, Hyperloop en TNO over hun ervaring met dit thema binnen hun organisatie en de moeilijkheden die dit met zich meebrengt. Innoveren we snel genoeg om voor latere generaties een duurzame toekomst te garanderen?

 

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee