Terugblik OWee 2018

Van 19 t/m 23 augustus vond de OWee weer plaats. Duizenden nieuwe eerstejaars stroomden de stad Delft binnen, om kennis te maken met de campus, de binnenstad en alle verenigingen. Ook op Sint Jansbrug was het druk: het abseilen van het pand en het schuimfeest waren een grote hit. Dit heeft geleid tot 107 inschrijvingen.

Dit jaar liepen er voor het eerste ook internationale bachelorstudenten de OWee. In de vorige nieuwsbrief hebben we het gehad over onze voorbereidingen hierop; en dat leverde 7 internationale inschrijvingen op. Vijf hiervan hebben net als de andere (Nederlandse) kandidaatsleden het kamp succesvol gelopen en zullen binnenkort geïnaugureerd worden.

Ben je benieuwd naar een sfeerimpressie van de OWee? Die vind je hier!

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee