Verantwoord alcoholgebruik

In juli tekenden vijf Delftse studentenverenigingen (Sint Jansbrug, DSB, DSC, Proteus-Eretes en Virgiel) samen met de Stichting Jeugd en Alcohol, de Gemeente Delft, de TU Delft en het Rode Kruis Studentendesk Delft een intentieovereenkomst over verantwoord alcoholgebruik van studenten. Het doel is om meer bewustwording te creëren en daarmee het gebruik van alcohol door studenten te veranderen. Zo hebben de nieuwe eerstejaars voorlichting gehad over verantwoord alcoholgebruik en het bestuur en CvB’ers over verantwoord alcohol schenken. Meer informatie over de intentieovereenkomst in dit filmpje van het AD Delft.

Beschermde inhoud

De rest van dit nieuwsbericht is afgeschermd. Log in om verder te lezen.

Heb je nog geen account maar ben je wel (oud-)lid van D.S.V. Sint Jansbrug? Meld je dan direct aan.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee