Hulp gevraagd!

Sinds september heeft de TU Delft de (wettelijk vereiste) regeling waardoor student-bestuurders aanspraak kunnen maken op een bestuursbeurs aangepast. Dat heeft ook invloed op de situatie bij Sint Jansbrug. Zo hebben nog slechts vijf (in plaats van de aanstaande zeven) bestuursleden recht op een beurs, mits ze aan de vereiste studievoortgang voldoen. “Omdat we van mening zijn dat zo veel mogelijk leden bestuurservaring zou moeten kunnen opdoen, hebben we samen met de oudledenvereniging een zogenaamd continuïteitsfonds opgericht dat dit gat moet dichten”, aldus Berend, huidig secretaris. “De studentenvereniging en OLV doen de komende jaren de grootste bijdrage. Daarnaast vragen we ook onze oudleden om hulp om door middel van donaties het fonds te vullen tot het streefbedrag van €25.000.”

Beschermde inhoud

De rest van dit nieuwsbericht is afgeschermd. Log in om verder te lezen.

Heb je nog geen account maar ben je wel (oud-)lid van D.S.V. Sint Jansbrug? Meld je dan direct aan.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee