Regioborrel update

Afgelopen vrijdag 14 juni vond er weer een succesvolle regioborrel plaats, ditmaal in Rotterdam. Vooraf was er een Rotterdamse Bijnamen Wandeltour onder leiding van een alwetende gids. Rotterdammers staan er tenslotte om bekend hun gebouwen en kunstwerken te voorzien van bijnamen, zelden zonder een vleugje sarcasme. Zoals de hondendrollen van het Weena en het spoorwegongeluk, ook wel de verlostang, aan de Coolsingel. En laten we de Schroothoop, de Pepermolen en de Olieramp niet vergeten. De tour was een mooie opmaat voor een gezellige borrel bij de Gele Kanarie. Niet toevallig vernoemd naar de bijnaam van een biertje in Rotterdam. Het bleef nog lang onrustig in de stad… 

Deze regioborrel gemist, of juist de smaak te pakken gekregen? De volgende borrel vindt plaats op vrijdagavond 20 september in Utrecht, dus zet deze datum vast in je agenda. 

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee