Regioborrel Utrecht

De regioborrel in Utrecht van 20 september was ook dit jaar weer een goed bezochte avond met een gemêleerd gezelschap uit verschillende jaren.

De avond begon met een graffiti tour waarbij Oud-leden werden ingewijd in de wereld van tags en pieces. Als je goed kijkt, staat Utrecht namelijk vol met prachtige taferelen. De tour sloot af met de bekende ‘boekenkast’, een muurschildering waar buurtbewoners hun favoriete boeken konden voorstellen. Geweldig om “Sapiens” en “Jip en Janneke” gezamenlijk op de muur te zien.

De borrel bij de Utrechtse bierbrouwer De Leckere was als vanouds gezellig . ‘Jansbruggers over alle jaren hebben veel gemeen, en ik ontmoet vaak nieuwe mensen, waarmee ik een fijne avond heb. De regioborrel is een uitkomst voor de werkende Jansbrugger om elkaar toch nog te spreken, in de tijd van kleine kinderen en/of drukke banen, maar dan dichter bij huis dan in Delft’ – aldus Anneloes de Koning, bestuurder van de OLV.

De OLV is van plan om meer regioborrels te organiseren in 2020. Houd de aankondigingen in de gaten voor de nieuwe data bij jou in de buurt. Tot ziens op de volgende!

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee