Terugblik: regioborrel Amersfoort

Wist je dat veel Jansbruggers na hun Delftse periode een oostelijke trek gemaakt hebben richting Amersfoort? Reden genoeg om de regioborrel op 31 januari daar te organiseren. En dat was geslaagd!

We zijn rondgeleid door gebiedsontwikkeling De Nieuwe Stad, langs: industrieel erfgoed (Prodent), een strand, een biomassacentrale en het grootste laadplein van Europa. Voor het diner en borrel doken we daarna het historische hart van Amersfoort in. Met, jawel, heel veel mooie grachtjes!

Maar het meest geslaagd, waren de ontmoetingen. Diverse generaties, oud-bestuursgenoten en gildegenoten kwamen elkaar (weer) tegen. Bekenden uit het werk bleken ineens een verleden te delen. En oud-leden die al in de jaren ’90 druk waren met een aankoopstrategie voor het pand van mevrouw Vos, spraken een jonger oud-lid, die zijn laatste studentenjaar op de OD54 woonde.

Interesse gewekt? De volgende regioborrel staat gepland op 13 maart in Amsterdam.

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee