Jaarclub Pluto slaat zich online door de lockdown

Nu de vereniging gesloten is, moeten veel jaarclubs op zoek naar andere manieren om samen een drankje te drinken, met de jaarclub te eten en zich verbonden te blijven voelen met Sint Jansbrug. We spraken met de eerstejaars jaarclub Pluto over hoe zij de corona-situatie tot nu toe ervaren.

De blijf-binnen-samenleving is zoals bij iedereen tegenwoordig ook de laatste weken bij Pluto het gespreksonderwerp geweest. Veel clubgenoten uiten naar elkaar dat het lastig is om je concentratie erbij te houden als je thuis moet studeren en niet eens zeker weet of je tentamen wel doorgaat. De enkelingen die al klaar zijn onderbreken dit geklaag met een positieve noot. Zo vertelt Laura: “Quarantaine begint als vakantie te voelen voor mij. Ik heb geen tentamens meer dus heb veel tijd om te lezen, hardlopen, zonnen op mijn balkon. Alleen ben ik wel het niet-zien van mensen een beetje zat en koester de positieve verwachting dat dit snel voorbij is. Maar nu probeer ik de situatie een beetje te accepteren en er het beste van te maken.”

Reacties

Er zijn (nog) geen reacties op dit bericht. Ben jij de eerste?

Praat zelf mee